YNT: [driverloader] Re: Compaq 2170CA/Knoppix3.6/USR5410 PCMCIA card

Linuxant support (Jonathan) support at linuxant.com
Mon Jan 31 13:24:10 EST 2005


for the problem with version 4 of the driver, what is the error message 
generated in your 'dmesg' when it is not working?

For versions 5 and 6 of the driver, please make sure that your kernel 
was compiled without the CONFIG_PREEMPT option.


Technical specialist / Linuxant
support at linuxant.com

Seref Arikan wrote:
> Re: Compaq 2170CA/Knoppix3.6/USR5410 PCMCIA cardhi,
> I've been struggling about this card on suse 9.2 for almost a month :) First
> things first: the green led never comes on, not even in windows, but the
> card works..
> I can't comment on eth0, but for the drivers, the driver on linuxant site
> has been the only one for me that has worked without problems, but using
> this one, it's only a matter of luck for me to get the card running. After
> random number of dldrstop;modprobe driverloader commands, i can get it
> working. This is the version 4 of driver. Using version 5 and 6, the card is
> recognized at every boot, but random crashes occur . I'm using 2.6.10 kernel
> and i've applied 16K patch.
> It seems sticking with version 4 of driver is the best option for me, but
> for the iwlist scan issue, i can't say anything :(
> Good luck..
> Regards
> Seref Arikan
>   -----Ozgun Ileti-----
>   Kimden: driverloader-bounces at lists.linuxant.com
> [mailto:driverloader-bounces at lists.linuxant.com]Yerine Jim Brooks
>   Tarih: Friday, January 28, 2005 11:39 PM
>   Kime: 'driverloader at lists.linuxant.com'
>   Bilgi: 'jimbrooks at telus.net'
>   Konu: [driverloader] Re: Compaq 2170CA/Knoppix3.6/USR5410 PCMCIA card
>   I have been able to get as far as successfully loading the driver and
> starting the card(Power LED on).
>   I am able to send commands with iwconfig however when I try iwlist wlan0
> scan...
>    1 - The green (TX) led does not come on.
>    2 - iwlist reports nothing found.
>   I have installed the latest 6.05? USR drivers on the XP partition of this
> system and it is working.
>   The inf file is odysseyIMF.inf. However when I try to load the drivers
> from this file, while drvrloader finds them, the card does not come up
> properly.
>   I noticed a link on the linuxant site for this card, downloaded, and
> refered to that inf file, which specified TIACX111.bin. That is where I am
> currently with drvrloader reporting success but limited as mentioned above.
>   One other note.
>   With driverloader setup, my eth0 connection no longer works.
>   Any suggestions?
>   Thanks for your help,
>   Jim Brooks
>   removeme_jbrooks at omnexcontrols.com
> ------------------------------------------------------------------------
> _______________________________________________
> driverloader mailing list
> driverloader at lists.linuxant.com
> https://www.linuxant.com/mailman/listinfo/driverloader

More information about the driverloader mailing list