[driverloader] This didn't go well - Installation problem

John Pedersen charles.pedersen at sri.com
Wed Apr 6 08:27:05 EDT 2005

I purchased a license yesterday and attempted to use the installer 
script to install driverloader.

I am working on a dual booted thinkpad t40p, model 2373g3u.  Checking 
both the ibm site and the atheros site, I confirmed that the wireless 
chip set was the Atheros 5100x set.

The Linux distro is FC3, patched to the current stable kernel, 
2.6.10-766 (this from memory, I can't boot the OS any more.)

I did the install with the thinkpad running a wired connection.  I was 
able to get to the point of running up the configuration page in 
firefox.  At that point I lost my mouse function and ended up power 
cycling the system to unlock it. 

The next time I booted, after I got through the drill of cleaning up the 
file system from the power cycle, the system hung at the beginning of 
the Fedora startup screen where it says checking for new hardware.

I'm going to try connecting a usb mouse to the system on the theory that 
there is some problem with interrupts and devices here, but I'm really 
at a loss.  I can't use the system the way it is.  Any ideas would 
really be appreciated.


John Pedersen
Sr. Systems Engineer
SRI International
Menlo Park, CA
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: smime.p7s
Type: application/x-pkcs7-signature
Size: 5211 bytes
Desc: S/MIME Cryptographic Signature
Url : http://www.linuxant.com/pipermail/driverloader/attachments/20050406/7acb3407/smime.bin

More information about the driverloader mailing list