[hsflinux] (no subject)

Linuxant support (Jonathan) support at linuxant.com
Thu Mar 16 11:25:44 EST 2006


this is unlikely a problem with ALSA. Please make sure that the right 
country is selected with the 'hsfconfig --country' command in a root 
shell. You could also try to use the 'AT &F X1' init. string to see if 
there is a difference.

If you require more assistance, please send at support at linuxant.com the 
output of 'dumpdiag'. Type the following in a root shell:

hsfconfig --dumpdiag

Just send us the generated file located in /tmp ('hsfdiag.txt').
It'll help us solve the problem.


Technical specialist / Linuxant
support at linuxant.com

fox man wrote:
> hi,
> i have hsf conecant modem and gentoo linux 2005.0 with kernel 
> 2.6.11-gentoo-r3
> i downloading hsf driver and install it
> but when i use wvdial i hear the port open
> and the line sound but it not dial the phone
> number and end with no carrier
> i use this modem before with slackware 10
> with kernel 2.4 and it is work very nise
> some one told me that is may be alsa problem
> but i dont what i can do
> my sonund card creative vebra 128 and use alsa
> compiled in kernel not as module
> plz help me.
> _________________________________________________________________
> Don't just search. Find. Check out the new MSN Search! 
> http://search.msn.click-url.com/go/onm00200636ave/direct/01/
> _______________________________________________
> hsflinux mailing list
> hsflinux at lists.linuxant.com
> https://www.linuxant.com/mailman/listinfo/hsflinux

More information about the hsflinux mailing list